Forny dit hjem med flotte fliser

Dette indhold er sponsoreret.

Står du overfor et renoveringsprojekt derhjemme, eller har du bare fået lyst til at ændre på udsmykningen og prøve noget nyt? Så kan du med fordel begynde at tænke på fliser som en god mulighed for at skabe en helt ny atmosfære i dit hjem.

Der er nemlig rigtig mange forskellige muligheder og veje at gå med fliser – både udendørs og indendørs. I denne artikel får du lidt tips og gode råd til, hvor og hvordan du kan bruge fliser til at forny dit hjem og skabe et friskt, nyt udtryk.

Udsmyk udendørs med flotte havefliser

Er du så heldig at råde over dit eget udendørsområde, er der ikke noget, der kan skabe et nyt udtryk i haven som valget af en flot, ny type haveflise . Hvis din terrasse er blevet træt og gammel at se på, kan nye havefliser gøre alverden til forskel – og du kan også vælge at udvide den dejlige siddeplads, hvis du har et stort græsareal i forvejen, eller skabe en gangsti.

Når du skal vælge din nye haveflise, er det en god idé først og fremmest at vælge en flise, der passer til den type af belastning, der vil komme til at være. Skal det for eksempel være fliser til indkørslen, skal de kunne holde til, at tunge biler kører over dem. Derudover kan du også vælge at lege med udformninger og farver og skabe nogle smukke og unikke konstellationer.

Design dit badeværelse på ny med nye fliser

Hvis det er badeværelset, som trænger til at få nye fliser, er der mange spændende indretningsovervejelser at tage med i planlægningen. Fliserne udgør nemlig som regel hovedparten af badeværelsets udtryk og stemning, og derfor er det også vigtigt, at du får valgt de helt rette til netop din smag.

Det kan her anbefales, at du rådfører dig med en ekspert på området. Lav en tur ud af det og besøg din lokale fliseforhandler – eller brug grundig tid på at researche flisetyper, -farver og -stilarter på internettet. Er du for eksempel til det klassiske, rustikke eller det minimalistiske? Det er en god idé at lægge sig fast på allerede fra begyndelsen, for så bliver jagten på den perfekte badeværelsesflise også gjort noget nemmere. Der er nemlig rigtig meget at vælge mellem.

Giv dit køkken et nyt look med moderne fliser

Hvis dit køkkengulv med fliser er revnet, eller det er på tide at skifte udtrykket i dette vigtige rum, er det også en god idé at sætte sig godt ind i valgmulighederne. Fliser til køkkenet skal gerne være lette at rengøre – men det betyder ikke nødvendigvis, at du behøver at gå på kompromis med den stilart, du gerne vil etablere eller følge. Med fliser kan det nemlig sagtens lade sig gøre at vælge nogle spændende farver og mønstre, uden at det betyder, at det ikke er en praktisk flise at have hængende på væggen eller liggende på gulvet.