Få styr på sagerne med ordentlige opbevaringsløsninger

Dette indhold er sponsoreret.

Vi kender det vel alle sammen i større eller mindre grad. Rodet, eller måske rettere det organiserede rod, hvor vi som oftest kan finde det, vi mangler, men hvor tingene simpelthen tager meget mere plads, end det behøver.

Løsningen kender vi alle sammen også godt – oprydning, struktur og disciplin. Når først man får taget tyren ved hornene og ryddet op i sine sager, får dem placeret efter en ordentlig struktur og efterfølgende disciplineret vedligeholder systemet, er det som bekendt en lettelse. Det vil naturligvis også blive meget nemmere og hurtigere at finde den dingenot, du lige står og mangler.

Gode opbevaringsløsninger er nøglen

Det gælder i langt de fleste husholdninger, at der på et eller andet tidspunkt ophober sig ting og sager, madvarer, legetøj, tøj eller noget helt fjerde. Den umiddelbare reaktion er som oftest at se, om ikke det hele kan være der, hvis man lige stabler det en smule. Men dette ”system” er ikke meget værd, første gang du skal have fat i noget af det, der ligger nederst.

En langt bedre løsning er derfor at anskaffe sig en opbevaringsløsning, som gør det muligt for dig at sætte tingene i system og gøre det hele overskueligt. Opbevaringsløsninger og systemer til opbevaring findes der mange af, et eksempel er nogle gode, kraftige lagerreoler.

Med lagerreoler kan du nemlig udnytte ikke bare kvadratmeter, men også kubikmeter. Det bliver nemlig nemt og hurtigt at opbevare alt dit habengut på hylder over hinanden, og dermed kan det altså pludseligt opbevares i højden frem for kun til højre og venstre.

En fleksibel løsning er ideel

En stor fordel ved at benytte lagerreoler i værkstedet, på loftet eller ude i garagen er, at du får en fleksibel løsning. Du bør vælge lagerreoler i metal, da de tillader dig at justere på afstanden mellem de enkelte hylder. Det giver en brugbar fleksibilitet.

Dertil kan du også vælge lagerreoler i forskellige dybder. Dette er særligt smart, da du dels kan spare noget på gulvpladsen, hvis en mindre dyb reol eksempelvis er tilstrækkelig til dit behov. Dels gør du også dig selv en tjeneste, da de mindre opbevaringskasser bliver langt mere tilgængelige på en hylde, hvor målene passer, frem for at du skal læne dig ind over andre kasser, der står foran det, du skal bruge.

Lagerreoler fås naturligvis i mange forskellige dimensioner. Standardhøjden er 200 centimeter, og reolen udnytter derfor højden i langt de fleste rum. Dybden kan som nævnt variere, hvilket tilføjer fleksibilitet, men længden på reolen er som oftest 95 centimeter.

Gode lagerreoler lavet i metal købes som moduler. Det giver dig mulighed for at udvide opbevaringskapaciteten løbende, hvilket altid er rart, da behovet næsten altid vil ændre sig.