Vil du have overflader uden samlinger på badeværelset?

Man siger, at badeværelset er det rum i huset, som det er allerdyrest at renovere. Det skyldes til dels, at det er et vådrum, hvilket betyder, at man skal tage ekstra hensyn. Her er det f.eks. vigtigt, at man nøje overveje, hvilket materiale man har tænkt sig at bruge. Hvis du er lidt på bar bund, så kan det være, at du skal overveje at få microcement. Det kan du blive meget klogere på i denne artikel.

Microcement har lav permeabilitet

Det er ikke sikkert, at du lige er stødt på begrebet som lav permeabilitet før, men det kendetegner sådan set bare, hvor god en evne et materiale har til at modstå gennemsivning af luft og vand. Når man siger, at microcement har en lav permeabilitet, så betyder det, at vand har svært ved at trænge igennem. Dette er et yderst smart materiale at have på badeværelset, fordi du kan være sikker på, at der ikke kommer til at opstå revner som følge af fugt. Det kan være, at du skal overveje at dekorere med microcement på fliser? Det kan virke mere overskueligt at bruge flere, men hvis du er mere interesseret i at skabe en jævn overflade, så kan du også dekorere med microcement som et lag på hele væggen.

Kan jeg selv montere det?

Hvis du skal i gang med at arbejde med microcement, så anbefales det ikke, at man gør det selv, hvis man ikke har nogen erfaring med det. Der er nemlig ret strenge krav til, hvordan det skal blandes og påføres, hvis man gerne vil have et godt resultat. Hvis det derimod er fliser, du vælger, så har du en let lettere opgave på skuldrene. Det kan være, at du også kender noget familie eller nogle venner, der er fikse med hænderne?

Det smarte valg er også det økonomiske valg

Nu frygter du måske, at det er frygteligt dyrt at få microcement på badeværelset, fordi det lyder så smart. Det er også smart, men du kan være ganske rolig. Fordi det ikke kræver så store maskiner, når man skal montere det, så kommer man til at spare nogle penge. Det er også klart, at du kommer til at spare en del penge på håndværkerregningen, hvis du selv kan ordne badeværelset. Det bør dog ikke være noget, som du giver dig i kast med, hvis du ikke har prøvet det før.