Sådan sparer du penge på printerblækken til hjemmet

En printer er nærmest uundværlig i hjemmet. Det er praktisk at kunne printe sine egne sommerfestinvitationer, skole og arbejdsopgaver, eller billeder til dekoration i soveværelset. Derfor er det rart at have en printer til rådighed lige ved hånden derhjemme. Dog kan printere være meget dyre, og jo mere man bruger den, jo oftere skal man udskifte printerblækken. Printerblæk kan være kosteligt; endda endnu mere end printeren. Derfor er det vigtigt at kende metoder, som gør købet af blæk mere budgetvenlig.

Slå dine køb sammen og spar penge

Det er en bedre ide at købe flere blækpatroner ad gangen, i stedet for at købe én hver gang du løber tør. På den måde slipper du for at sætte penge til side til printerblæk på ubelejlige tidspunkter. Du får til gengæld flere patroner til rådighed, og løber ikke så hurtigt tør. For eksempel kan dette lade sig gøre, når du køber en Brother TN247 sammenpakke. Denne pakke indeholder fire patroner, som du nu ikke behøver at købe hver for sig. På længere sigt sparer du både tid og penge ved at købe en sammenpakke. Derfor kan du prioritere andre vigtigheder i dit hjem, eksempelvis vedligeholdelse af din bolig og have.

Prioritér dine print

Når det kommer til design i hjemmet, er personlige genstande ofte brugt til indretningen. Derindunder gælder billeder af eksempelvis familie, venner og husdyr. Det kan være dyrt at få billeder printet hos en professionel. Man kan nemt gøre det selv til en mindre pris. Det skal dyr printerblæk ikke sætte en stopper for. Derfor kan det stadig være en god ide at gennemtænke sine print.

Hvis du har været på sommerferie, og ikke kan vælge hvilket billede du bedst kan lide, så kan en collage af billeder være en god ide. En collage har nemlig kun brug for én papirside. Herpå sikre du dig bedst mulig billedkvalitet og mindst muligt spild af blæk og papir. Du får en flot udprintet kollage, som ikke begrænser dine indretningsbehov og tømmer pungen.

Hold din printer tændt

Hvis du sjældent bruger din printer, så kan det stadig betale sig at lade den stå tændt. Når printeren står tændt, slipper den for at spilde blæk på at starte op. En printer bruger ikke meget strøm, når den er slået til, så det er miljøsvinende.

Indret dit hus med personlige og betydningsfulde minder uden at overgå dit budget og uden at skade miljøet.