Find spændende inspiration til bolig og have

Søger du info og inspiration til design af din bolig og have? På JakkerFrakker.dk kan du finde gode indretningstips og tips til, hvor du finder de bedste tilbud på designvarer.

 

Trænger du til at friske dit hjem lidt op? Hvis du flytter lidt rundt på indretningen og gentænker dine rum, så kan du få nærmest den samme følelse, som hvis du havde et helt nyt hjem. Der er mange forskellige måder at friske hjemmet op og skabe en fantastisk stemning med bl.a. møbler og designvarer eller brugskunst. Hvis du føler at du trænger til lidt forandring derhjemme, så findes der helt sikkert en anden måde, du kan indrette dig på, hvor du får udnyttet dine kvadratmetre bedre. Nogle møbler er oplagte til de rum, hvor der skal spares lidt på pladsen. En sovesofa er fx et glimrende møbel til 1-værelses lejligheder eller til værelser i delelejligheder, hvor man gerne vil kunne skabe en slags stue-stemning, men stadig har brug for en seng at sove i om natten. Hos JakkerFrakker.dk kan du finde et hel masse gode tips til indretning og design af hus og have. Søger du inspiration til, hvor du kan finde de bedste og smukkeste designermøbler på tilbud, så klik ind på siden. Du kan også finde information om design til bolig og have på siden, hvor der også skrives om brugskunst som smukke vaser, buddhafigurer, porcelæn, plakater etc.

Glæd dig til masser af læsestof

På JakkerFrakker.dk kan du finde en helt masse artikler om forskellige aspekter af boligindretning og design af have. Når man indretter sin have, så skal man tænke det ligesom et rum. Der er et sted, lyset kommer fra og man kan skabe forskellige mindre ”rum” i haven, til diverse sindsstemninger. Græsplænen kan bl.a. bruges til fysiske aktiviteter og leg, hvis man har børn, mens der kan skabes et hjørne med dejlige havemøbler til afslapning, spisning, læsning etc. Hvis du fx søger gode smukke havemøbler, så kan du finde inspiration på siden, hvor der bliver skrevet om designermøbler fra nye spændende danske butikker og designere. Danmark har en lang tradition for internationalt anerkendt møbeldesign, og det er ikke stoppet efter de store mestres død: Dansk møbeldesign er stadig i hastig og spændende udvikling, og der findes mange nye og unge designere, som arbejder på nogle enormt interessante måder. Du kan finde mange forskellige artikler og blogindlæg, som du kan læse gratis på siden, hvor der helt sikkert vil være noget, der inspirerer dig til, hvordan du skal indrette dit hjem og din have. Når det kommer til møbeldesign og indretning, så er det en blog, der virkelig har fingeren på pulsen. Hvis du også gerne vil have det, så læs med på www.jakkerfrakker.dk.