Almindelige fejl ved indretning af hjemmet – inklusive løsninger

Fejl 1 – Ikke at have en klar plan for du går i gang med at indrette

Saml inspiration og eventuelt lav en tegning før du går i gang med at indrette dit hjem.

Saml billeder på Pinterest, Instagram eller fra magasiner, i rum, der formidler den stemning, farvepalet eller stil, du ønsker i dit eget hjem. Bliv inspireret af dem og skab dit eget ”moodboard” med møbler og detaljer.

 

Fejl 2 – Du glemmer at sofaen, måske er det vigtigste møbel i din stue

Få møbler betyder så meget for et hjem som din sofa. Vælg en sofa af en klassisk model som er tidløs, gerne i en neutral farve. Så kan du lade andre detaljer i dit hjem bestemme stilen.

 

Fejl 3 – Kopiere andres stil

At kopiere ovennævnte inspirationsbilleder eller købe alt fra samme mærke – og få et værelse, en anden allerede har. Husk at inspirationsbilleder kun skal være til inspiration, og er kun tænkt som et første udgangspunkt. Derfra tilføjer du ting, som du kan lide og synes passer. På den måde får du din helt egen fortolkning.

 

Fejl 4 – For lidt og forkert belysning

For få lyspunkter og den forkerte slags pære. Det værste ved et rum er, hvis belysningen er forkert, og det værste er belysning fra oven med køligt lys uden lyddæmper. Det er lige så godt at begynde at græde med det samme!

Invester i hjælp hvis du ikke selv er lysekspert, f.eks. en lokal elektriker, hvis du bor på Vesterbro, kontakt denne elektriker på Vesterbro , husk at elektrikeren som du tager kontakt til skal have erfaring i designlys. Overvej også hvilke pærer du køber ind til dine lamper eller LED’er, køb dem der er mærket “varm hvid”.

 

Fejl 5 – Ingen opbevaringsmuligheder

Det er rart at være lidt rodet og ikke skulle samle tingene op med det samme. Men faktum er at der er intet, der ødelægger stemningen i et rum mere end rod!

Invester i gode opbevaringsløsning og husk sikkerheden imens du er i gang. Et pengeskab til dine vigtigste værdier som smykker osv. kan bestilles af en lokal låsesmed som forhandler pengeskabe, læs mere om en låsesmed i Hvidovre. Du kan også bruge hjælp at en tømrer eller snedker til at skræddersy gode opbevaringsløsninger.